top of page

Huvilakatu 9,

00150 Helsinki

  • Instagram
  • Facebook

TARINAMME

Opiskelin lukion jälkeen Helsingissä, Tammelassa ja Turussa yhteensä 3,5 vuoden ajan rakennuspiirustusta, puutyötä ja koristemaalausta sekä hankin työkokemusta mm. puuseppänä. Sain oppia taiteen kehystämisen hienoudet ja salat sekä kultauksen taidot työskennellessäni 10 vuoden ajan yhdessä Helsingin perinteikkäimmistä alan liikkeistä, Oy A.V.Silvennoinen Ab:ssa. Lisäksi olen osallistunut useille taidehistorian kursseille. 

Kolmen vuoden ajan opiskelin maailman taiteen sydämessä, Firenzessä, ja erikoistuin puuesineiden ja kultausten konservointiin. Suomen Kulttuurirahaston ja Wihurin säätiön apurahojen avulla olen saanut hienon mahdollisuuden matkustaa ja opiskella alaani Italiassa ja Venäjällä. Tutkin mm. Pietarissa ja Moskovassa ikonikehyksiä ja ikonostaaseja. 

Kokemusta alalta on kertynyt yli 20 vuoden ajalta. Puhdistan öljyvärimaalauksia, jotka pöly ja noki ovat tummentaneet. Ongelmatapaukset ja paperityöt välitän alan spesialisteille. Varastostani löytyy lisäksi erityylisiä antiikkikehyksiä, sisustustauluja, sekä peilejä, joita myyn kiinnostuneille.

Olen opettanut kultausta Kouvolan muotoiluinstituutissa sekä Forssan ammatti-instituutin Tammelan käsi-ja taideteollisessa oppilaitoksessa vuosina 1997 ja 2002. Mahdollisuuksien mukaan järjestän kiinnostuneille kursseja kultauksen alkeista. 

Kesällä 2004 sain valmiiksi erilaisen projektin. Kultasin 24 karaatin lehtikullalla Arcada-oppilaitoksessa Helsingin Arabianrannassa sijaitsevan muotoilija Tanja Sipilän betoniveistoksen "Gränser". Kokemus oli ainutlaatuinen!

bottom of page